HAF Cup 2013

HAF cup 2013 plakátPesoklub Dobříš a Dogpoint Praha zvou všechny přátele zvířat a především psů na zábavný den se svým psím kamarádem a se spoustou dalších pejskařů.
Na 11km okruhu krásnou brdskou přírodou v okolí Dobříše se můžete těšit na zábavné úkoly, vědomostní testy a předvést obratnost i poslušnost svého psa. Prožijte příjemný den a zároveň podpořte opuštěné a potřebné psy na Dobříši a v Praze.
Startovné je formou psích konzerv, kvalitních psích granulí (raději menší balení kvalitních než 15 kg granulí z hypermarketu), pamlsků, obojků, vodítek apod., které budou rozděleny mezi obě občanská sdružení.
Každý závodník musí vyplnit, PODEPSAT (možno podepsat i přímo na akci) a odeslat přihlášku (přihláška HAF cup 2013) na e-mail LuckaN89@seznam.cz nejpozději do 30.9.2013. Pokud termín nestihnete, můžete se přihlásit přímo na místě (přijďte nejdéle v 9:45, ať vše stihneme) – kromě startovného však zaplatíte navíc 50 Kč.

Na místě bude zajištěno občerstvení a navštívit můžete také informační stánky Dogpointu a Pesoklubu, kde se dozvíte vše o našich sdruženích a konkrétních psech, kterým pomáháme.

Před startem každý závodník obdrží mapu závodu, celá trasa bude viditelně označena. Na trase bude umístěno celkem 6 stanovišť, kterými musí každý závodník projít a kde bude plnit nejrůznější záludné a především zábavné úkoly. Detaily závodu a konkrétní úkoly se dozvíte před zahájením závodu – v 10:00 hod. Pokud zabloudíte, volejte 724 077 264 🙂

Psovodi se psy budou podle počtu na trasu vysílání postupně buď jednotlivě, nebo po dvojicích, trojicích atd. Samozřejmě vše je o domluvě. Pokud se např. Váš pes nesnese s dalším psem, je možné jít samostatně, jde nám především o to, abyste si závod užili 🙂

Všechny závodníky prosíme, aby po skončení závodu počkali do vyhlášení výsledků. Pro vítěze jsou připraveny poháry a další hodnotné ceny. Pořadí se určí na základě součtu bodů ze všech stanovišť –  nejde tedy pouze o to stihnout celý závod v co nejkratší době.  Malé překvapení pak dostanou všichni závodníci.

Kdy:  5.10.2013 od 10:00 hod 

Kde: Přímo před záchytnými kotci, v areálu MFK Dobříš – http://www.mapy.cz/s/5WRx

Co si vzít s sebou:  Pevnou obuv, vodítko, případně i náhubek pro psa (ponecháme na uvážení psovoda – ten je za svého psa plně zodpovědný), platný očkovací průkaz psa, pití, mobilní telefon a především psa a dobrou náladu 🙂