Rudolf Desenský na Dobříši!

Máte doma nepoučitelného psího rváče, který vedle sebe nesnese druhého psa, dělá si Váš pes za každých okolností, co sám uzná za vhodné nebo jste pouze zvědaví jak to je s tou „psychologií psů“? Na Vaše nejčastější přání se Pesoklub Dobříš rozhodl, uspořádat procházku s Rudolfem Desenským
na které Vám odpoví na všechny dotazy ohledně chování Vašeho psa a PRAKTICKY VÁM UKÁŽE, JAK SE V TAKOVÉ SITUACI ZACHOVAT.

Na této procház ce vřele přivítáme i Vaše psí miláčky. Při zachování základní bezpečnosti (náhubek a vodění psa pouze na vodítku) sebou můžete přivést i „problematické“ psy, pro které je tato procházka připravena.
Vstupné bude stejně jako na předchozí přednášky – DOBROVOLNÉ, ve prospěch opuštěných psů ze záchytných kotců MP Dobříš. Přispět můžete jak finančně – do oficiální sbírkové kasičky, která bude k dispozici na místě, tak materiálně – konzervou, psí paštikou, žvýkací kostí či jinými pamlsky.

Zahájení procházky bude v sobotu 27.4. od 16:00 před místní knihovnou. Dále budeme se psy pokračovat do anglického parku.

Po skončení procházky se s námi zájemci mohou zajít podívat do záchytných kotců, kam odneseme vybrané dary 🙂 Sem už ale pouze bez pejsků.
Děkujeme za pochopení a těšíme se na vás i vaše pejsky!