Podbrdský canicross II. ročník

Propozice soutěže:

Místo a datum konání: sportovní klub Vlaška Dobříš, sobota 15.9.2012

Příjezd:

Od Prahy: sjezd z dálnice na Dobříš, před benzinovou pumpou PaP Oil vpravo mírně do kopce, na křižovatce vlevo z kopce až k parkovišti s dřevěným stánkem, zde odbočit vpravo mezi paneláky a stále rovně až na vrchol kopce (nikam neodbočovat!), poté asi 100 metrů mírně dolů, dokud neuvidíte po pravé straně tenisové kurty – jste na místě.

Od Berouna (Hostomic): cca 100 m za zpomalovacím semaforem vlevo (ul. Brodecká) a dále úzkou asfaltkou mezi poli ven z města, na křižovatce vpravo kolem statku s koňmi, dále na dvou křižovatkách po sobě vždy vpravo, až uvidíte po levé straně parkoviště u lesa – jste na místě.

Od Strakonic (Příbrami): na náměstí na světelné křižovatce vlevo kolem Penny, poté mírně vpravo až k hrázi rybníka, na konci hráze za retardérem vlevo podél rybníka k parkovišti s dřevěným stánkem, zde odbočit vpravo mezi paneláky a stále rovně až na vrchol kopce, poté asi 100 metrů mírně dolů, dokud neuvidíte po pravé straně tenisové kurty – jste na místě.

Start: 12 hodin

Startovné: 100 Kč (přihlášení) v ceně klobása a pivo, 130 Kč (předem nepřihlášení)

Přihlášky: nejpozději do 13.9. 2012 na pesoklub@seznam.cz nebo tel. 777 166 632

Kategorie: canicross muži/ženy/junioři, v případě méně než 5 účastníků na danou kategorii   sloučení na dospělí/děti do 15 let.

Trať: 2500 m, terén: rovinatý, louka a lesní cesty bez asfaltu

Vyhlášení výsledků: cca 14 hodin

Občerstvení zajištěno formou stálého menu sportovního klubu Vlaška.

Parkování: přímo u sportovního areálu Vlaška

 

Závodníci startují na vlastní nebezpečí a zodpovídají za veškeré škody způsobené jejich psem, a to po celou dobu konání akce. Nutné platné očkování proti vzteklině!!!

Pořadatelé žádají účastníky, aby uklízeli po svých psech a po dobu konání akce je měli na vodítku, stake-outu nebo tažné šňůře. Podbrdský canicross je součástí celovíkendových Podbrdských psích závodů – propozice a doprovodný program zde: www.canicross.cz 

Pořadatelé si vyhrazují právo na změny.